De boerderij is ruim, sfeervol, comfortabel en kindvriendelijk. De tuin van het natuurhuisje grenst aan een klein bos en heeft mooie terrassen, een groot grasveld, bloemperken, fruitbomen en een zandbak.

De begane grond heeft, grenzend aan de gang/hal, drie slaapkamers, twee badkamers, een aparte (3de) wc, een bijkeuken, woonkamer met houtkachel/open haard, een ruime keuken en een serre met grote eettafel (10 personen) en openslaande deuren met uitzicht op de tuin en het bos.

De oude deel is omgebouwd tot een mooie, ruime zit/slaapkamer (30 m²) met tweepersoonsbed en aangrenzende badkamer/douche/wc. De andere twee slaapkamers op de begane grond hebben ieder twee eenpersoonsbedden (om te bouwen tot tweepersoonsbedden). De kleinste van deze twee kamers is ingericht als kinderkamer met speelgoed en een plek voor het verschonen van de kleintjes.

Er is een tweede badkamer met ligbad, douche en wc.

Op de ruime zolderverdieping staan vier eenpersoons- of twee tweepersoonsbedden en er is een zithoekje/speelruimte.

Er zijn twee kinderbedjes die in verschillende ruimten bijgezet kunnen worden.

In de schuur staan drie fietsen (heren/dames/mountainbike) en een kinder-fiets kar: deze kunnen door huurders gebruikt worden.

Wilt u de prachtige omgeving van Sellingen ontdekken en verblijven in een sfeervolle vakantieboerderij? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

FOTO'S

HET HUIS

DE TUIN

Scroll to top